Personvernserklæring

Personvernet ditt er viktig for oss. Det er BESENs retningslinjer å respektere personvernet ditt og overholde gjeldende lover og forskrifter angående all personlig informasjon vi kan samle inn om deg, inkludert på tvers av nettstedet vårt, https://besen-group.com/ og andre nettsteder vi eier og driver.

Disse retningslinjene trer i kraft 8. august 2021 og ble sist oppdatert 8. august 2021.

Informasjon vi innhenter

Informasjon vi samler inn inkluderer både informasjon du bevisst og aktivt gir oss når du bruker eller deltar i noen av våre tjenester og kampanjer, og all informasjon som automatisk sendes av enhetene dine i løpet av tilgangen til våre produkter og tjenester.

logg~~POS=TRUNC data~~POS=HEADCOMP

Når du besøker nettstedet vårt, kan serverne våre automatisk logge standarddataene fra nettleseren din. Det kan inkludere enhetens IP-adresse (Internet Protocol), nettlesertype og -versjon, sidene du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på hver side, andre detaljer om besøket ditt og tekniske detaljer som forekommer i sammen med eventuelle feil du kan støte på.

Vær oppmerksom på at selv om denne informasjonen ikke kan identifiseres personlig av seg selv, kan det være mulig å kombinere den med andre data for å identifisere individuelle personer.

Personlig informasjon

Vi kan be om personlig informasjon som kan inneholde ett eller flere av følgende:

  • Navn
  • Epost
  • telefonnummer

Legitime grunner til å behandle din personlige informasjon

Vi samler inn og bruker bare din personlige informasjon når vi har en legitim grunn til det. I så fall samler vi bare inn personlig informasjon som er rimelig nødvendig for å tilby tjenestene våre til deg.

Innsamling og bruk av informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon fra deg når du gjør noe av det følgende på nettstedet vårt:

Bruk en mobilenhet eller nettleser for å få tilgang til innholdet vårt

Kontakt oss via e-post, sosiale medier eller lignende teknologier

Når du nevner oss på sosiale medier

Vi kan samle inn, oppbevare, bruke og avsløre informasjon for følgende formål, og personlig informasjon vil ikke bli behandlet videre på en måte som er uforenlig med disse formålene:

slik at du kan tilpasse eller tilpasse opplevelsen din av nettstedet vårt

for analyse, markedsundersøkelser og forretningsutvikling, inkludert å drive og forbedre nettstedet vårt, tilknyttede applikasjoner og tilknyttede sosiale medieplattformer

Vær oppmerksom på at vi kan kombinere informasjon vi samler inn om deg med generell informasjon eller forskningsdata vi mottar fra andre pålitelige kilder.

Sikkerhet om din personlige informasjon

Når vi samler inn og behandler personlig informasjon, og mens vi oppbevarer denne informasjonen, vil vi beskytte den på kommersielt akseptable måter for å forhindre tap og tyveri, samt uautorisert tilgang, utlevering, kopiering, bruk eller endring.

Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte den personlige informasjonen du gir oss, anbefaler vi at ingen metode for elektronisk overføring eller lagring er 100% sikker, og ingen kan garantere absolutt datasikkerhet. Vi vil overholde lover som gjelder for oss når det gjelder brudd på data.

Du er ansvarlig for å velge passord og dets generelle sikkerhetsstyrke, og sikre sikkerheten til din egen informasjon innenfor rammen av våre tjenester.

Hvor lenge vi oppbevarer din personlige informasjon

Vi oppbevarer din personlige informasjon bare så lenge vi trenger det. Denne tidsperioden kan avhenge av hva vi bruker informasjonen din til, i samsvar med denne personvernpolicyen. Hvis din personlige informasjon ikke lenger er nødvendig, vil vi slette den eller gjøre den anonym ved å fjerne alle detaljer som identifiserer deg.

Imidlertid kan vi om nødvendig beholde din personlige informasjon for å overholde en juridisk, regnskaps- eller rapporteringsplikt eller for arkiveringsformål av offentlig interesse, vitenskapelig eller historisk forskningsformål eller statistiske formål.

Barns personvern

Vi retter ikke noen av våre produkter eller tjenester direkte mot barn under 13 år, og vi samler ikke bevisst personlig informasjon om barn under 13 år.

Internasjonal overføring av personlig informasjon

Personopplysningene vi samler inn lagres og/eller behandles der vi eller våre partnere, tilknyttede selskaper og tredjepartsleverandører har fasiliteter. Vær oppmerksom på at stedene som vi lagrer, behandler eller overfører personopplysningene dine til, kanskje ikke har de samme databeskyttelseslovene som landet der du opprinnelig ga informasjonen. Hvis vi overfører personopplysningene dine til tredjeparter i andre land: (i) vil vi utføre disse overføringene i samsvar med kravene i gjeldende lov, og (ii) vi vil beskytte den overførte personopplysningen i samsvar med denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter og kontroll av din personlige informasjon

Du beholder alltid retten til å holde tilbake personlig informasjon fra oss, med den forståelse at opplevelsen din av nettstedet vårt kan bli påvirket. Vi vil ikke diskriminere deg for å utøve noen av dine rettigheter over din personlige informasjon. Hvis du gir oss personlig informasjon, forstår du at vi vil samle inn, oppbevare, bruke og avsløre den i samsvar med denne personvernerklæringen. Du beholder retten til å be om detaljer om all personlig informasjon vi har om deg.

Hvis vi mottar personopplysninger om deg fra en tredjepart, vil vi beskytte dem som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du er en tredjepart som gir personopplysninger om noen andre, representerer og garanterer du at du har en slik persons samtykke til å gi personopplysningene til oss.

Hvis du tidligere har avtalt at vi bruker din personlige informasjon til direkte markedsføringsformål, kan du ombestemme deg når som helst. Vi vil gi deg muligheten til å melde deg av e-postdatabasen vår eller velge bort kommunikasjon. Vær oppmerksom på at vi kanskje trenger å be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din.

Hvis du mener at all informasjon vi har om deg er unøyaktig, utdatert, ufullstendig, irrelevant eller misvisende, kan du kontakte oss ved hjelp av detaljene gitt i denne personvernerklæringen. Vi vil ta rimelige tiltak for å rette opp all informasjon som er funnet å være unøyaktig, ufullstendig, misvisende eller utdatert.

Hvis du mener at vi har brutt en relevant databeskyttelseslov og ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss ved hjelp av detaljene nedenfor og gi oss fullstendig informasjon om det påståtte bruddet. Vi vil umiddelbart undersøke klagen din og svare på deg, skriftlig, med en beskrivelse av resultatet av etterforskningen vår og trinnene vi vil ta for å håndtere klagen din. Du har også rett til å kontakte et reguleringsorgan eller databeskyttelsesmyndighet i forbindelse med klagen din.

Bruk av cookies

Vi bruker "informasjonskapsler" for å samle inn informasjon om deg og din aktivitet på nettstedet vårt. En informasjonskapsel er et lite stykke data som nettstedet vårt lagrer på datamaskinen din, og som du får tilgang til hver gang du besøker det, slik at vi kan forstå hvordan du bruker nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å vise deg innhold basert på preferansene du har angitt.

Grenser for vår policy

Hjemmesiden vår kan lenke til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innholdet og policyene på disse nettstedene, og at vi ikke kan ta ansvar eller ansvar for deres respektive personvernpraksis.

Endringer i denne policyen

Etter vårt skjønn kan vi endre personvernreglene våre for å gjenspeile oppdateringer av forretningsprosessene våre, gjeldende akseptabel praksis eller lov- eller reguleringsendringer. Hvis vi bestemmer oss for å endre denne personvernerklæringen, vil vi legge ut endringene her på samme lenke som du får tilgang til denne personvernregelen.

Hvis det kreves av loven, vil vi få din tillatelse eller gi deg muligheten til å melde deg på eller velge bort, eventuelt, ny bruk av din personlige informasjon.

Kontakt oss

For spørsmål eller bekymringer angående personvernet ditt, kan du kontakte oss ved å bruke følgende detaljer:

https://besen-group.com.com/

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Start din elbil-ladevirksomhet med BESEN

Start din elbil-ladevirksomhet med BESEN

Start din elbil-ladevirksomhet med BESEN

Start din elbil-ladevirksomhet med BESEN

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Lanser din ladevirksomhet for elbiler med BESENs førsteklasses produkter

Start din elbil-ladevirksomhet med BESEN