Tietosuojakäytännön

Yksityisyytesi on meille tärkeää. BESENin käytäntönä on kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia soveltuvia lakeja ja säädöksiä, jotka koskevat kaikkia sinusta keräämiämme henkilötietoja, mukaan lukien verkkosivustollamme https://besen-group.com/ ja muilla omistamillamme ja käyttämillämme sivustoilla.

Tämä käytäntö on voimassa 8 alkaen ja sitä on viimeksi päivitetty 2021.

Tiedot, joita keräämme

Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille käyttäessäsi palveluita tai tarjouksia tai osallistuessamme niihin, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana.

Kirjaudu Data

Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata verkkoselaimesi toimittamat vakiotiedot. Se voi sisältää laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, vierailemasi sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, kullekin sivulle kuluneen ajan, muita vierailustasi ja teknisiä yksityiskohtia mahdollisten virheiden yhteydessä.

Huomaa, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä yksilöi henkilökohtaisesti, se voi olla mahdollista yhdistää muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden yksilöimiseksi.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Saatamme pyytää henkilötietoja, jotka voivat sisältää yhden tai useamman seuraavista:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Perusteltuja syitä henkilötietojesi käsittelyyn

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain, kun meillä on siihen laillinen syy. Tässä tapauksessa keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat kohtuudella tarpeellisia palveluidemme tarjoamiseksi sinulle.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun teet jotain seuraavista verkkosivustollamme:

Käytä sisältöäsi mobiililaitteen tai verkkoselaimen avulla

Ota yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muulla vastaavalla tekniikalla

Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa

Voimme kerätä, pitää hallussa, käyttää ja paljastaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilötietoja käsitellä edelleen tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa:

jotta voit mukauttaa tai mukauttaa kokemustasi verkkosivustollamme

analytiikkaan, markkinatutkimukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, mukaan lukien verkkosivustomme, siihen liittyvien sovellusten ja sosiaalisen median alustojen käyttö ja parantaminen

Huomaa, että voimme yhdistää sinusta keräämämme tiedot yleisiin tietoihin tai tutkimustietoihin, jotka saamme muista luotettavista lähteistä.

Henkilötietojesi turvallisuus

Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ja säilytämme nämä tiedot, suojaamme ne kaupallisesti hyväksyttävillä tavoilla estääkseen menetys ja varkaudet sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen.

Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamiasi henkilötietoja, suosittelemme, että mikään sähköinen lähetys- tai tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallista, eikä kukaan voi taata absoluuttista tietoturvaa. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja kaikista tietoturvaloukkauksista.

Olet vastuussa minkä tahansa salasanan valitsemisesta ja sen yleisestä turvallisuustasosta sekä omien tietojesi turvallisuuden varmistamisesta palvelujemme rajoissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme niistä nimettömiä poistamalla kaikki tiedot, jotka tunnistavat sinut.

Voimme kuitenkin tarvittaessa säilyttää henkilötietojasi lakisääteisten, kirjanpitoon tai raportointiin liittyvien velvoitteiden noudattamiseksi tai arkistointitarkoituksiin yleisen edun, tieteellisen tai historiallisen tutkimuksen tai tilastollisiin tarkoituksiin.

Lasten tietosuoja

Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille emmekä tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiaista lapsista.

Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Keräämämme henkilötiedot tallennetaan ja/tai käsitellään siellä, missä me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät tiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei välttämättä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme kyseiset siirrot sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti ja (ii) suojaamme siirretyt henkilötiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Säilytät aina oikeuden salata meiltä henkilökohtaisia ​​tietoja sillä tiedolla, että tämä voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme. Emme syrji sinua, jos käytät mitään oikeuksiasi henkilötietoihisi. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Säilytät oikeuden pyytää tietoja kaikista hallussamme olevista henkilötiedoistasi.

Jos saamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostain toisesta, vakuutat, että sinulla on tällaisen henkilön suostumus henkilötietojen luovuttamiseen meille.

Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa sähköpostitietokannan tilauksen tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että joudumme ehkä pyytämään sinulta erityisiä tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia ​​tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä annettuja tietoja. Teemme kohtuulliset toimenpiteet virheellisten, puutteellisten, harhaanjohtavien tai vanhentuneiden tietojen korjaamiseksi.

Jos uskot rikkoneen asiaa koskevaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja ja antamalla meille kaikki tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti ilmoittaen tutkintamme tulokset ja toimenpiteet, jotka ryhdymme valituksesi käsittelyyn. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä valitukseen liittyen sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen.

Evästeiden käyttö

Käytämme "evästeitä" kerätäksemme tietoja sinusta ja toiminnastasi sivustollamme. Eväste on pieni tieto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi ja jota käytetään joka kerta, kun vierailet, jotta voimme ymmärtää, kuinka käytät sivustoamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä määrittämiesi asetusten perusteella.

Politiikkamme rajat

Sivustollamme voi olla linkkejä ulkoisiin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Muutokset tähän käytäntöön

Harkintamme mukaan voimme muuttaa tietosuojakäytäntömme vastaamaan päivityksiä liiketoimintaprosesseihimme, nykyisiin hyväksyttäviin käytäntöihimme tai lainsäädännön tai säädösten muutoksiin. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, lähetämme muutokset tähän samaan linkkiin, jolla käytät tätä tietosuojakäytäntöä.

Jos laki sitä vaatii, saamme suostumuksesi tai annamme sinulle mahdollisuuden valita henkilökohtaisten tietojesi uudet käytöt tai kieltäytyä soveltuvin osin.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia tietoja:

https://besen-group.com.com/

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköautojen latausliiketoimintasi BESENin avulla

Aloita sähköautojen latausliiketoimintasi BESENin avulla

Aloita sähköautojen latausliiketoimintasi BESENin avulla

Aloita sähköautojen latausliiketoimintasi BESENin avulla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköajoneuvojen latausliiketoimintasi BESENin korkealaatuisilla tuotteilla

Aloita sähköautojen latausliiketoimintasi BESENin avulla